23. 5. 2024

DC FINALS 2024 - nominace hráčů + program

Letošní ročník seriálu Darts Cup je téměř u konce. Nominační turnaje byly odehrány a nyní zbývá uspořádat poslední turnaj - DARTS CUP FINALS 2024.


Finále se uskuteční v sobotu 8. června v Sokolovně v Lipnici nad Sázavou - v prostorách amfiteátru pod hradem.

Vítězem celkového žebříčku se stal Jaromír Váňa. Mezi ženami kralovala Lenka FidrováNejvíce turnajů (23) vyhrál Lukáš Daňo a nejvíce odehraných turnajů (64) měla Radka Hanousková

Nejvyšší průměrnou účast (23+) měli ve Sport Baru ve Světlé. Nejvíce různých hráčů (90) pak přišlo na Bowling Bar v Havlíčkově Brodě, kde se sešlo i nejvíce lidí na jeden turnaj (38).

Před zahájením samotného finále proběhne vyhlášení nejlepších hráčů a hráček jednotlivých a celkových žebříčků včetně nejlepších individuálních výkonů.

Do hlavního turnaje mužů se nominovalo celkem 87 hráčů z celkového žebříčku, kteří odehráli min. 10 turnajů. Do ženského turnaje postupuje nejlepších 32 hráček, náhradnic je 5.

Postupující do FINÁLE MUŽŮ (87 hráčů)


Postupující do FINÁLE ŽEN (32 hráček) + náhradnice


Prosím hráče, kterých se týká vyhlašování (nejlepší 3 z každého hracího místa a celkových žebříčků, individuální kategorie...), aby při vyhlášení byli přítomni na sále. To proběhne cca od 10:30 hodin.

Do Superfinále (Cricket) se nominovali vítězové žebříčku a dva hráči na druhých místech s největším počtem bodů. Nasazení do KO pavouka proběhne dle získaných bodů.



Předpokládaný program DC FINALS 2024


V případě, že už teď víte, že se nemůžete zúčastnit finále, tak mě prosím kontaktujte na Messenger (Ondřej Barny Bareš), WhatsApp (731453249), e-mail (dartscup2020@gmail.com), SMS nebo telefonicky (731453249).

Aktuální přehled nominovaných hráčů do hlavních turnajů (včetně odhlášených hráčů) a nominace do Superfinále je ZDE.

Budeme se těšit na vaši účast.



Žádné komentáře:

Okomentovat