28. 7. 2023

Darts Cup 2024 - IV. ročník

Čtvrtý ročník je v přípravách...

Pokud chcete být součástí největšího seriálu v elektronických (moderních) šipkách na Vysočině, tak není nic jednoduššího, než zažádat o přihlášku na adrese dartscup2020@gmail.com a přihlásit vaše hrací místo. Termín podání přihlášek je do 24. 9. 2023. Zaregistrovat hrací místo můžete i v průběhu seriálu a zapojit se například v polovině odehraných turnajů, jelikož není žádnou podmínkou mít odehrány všechny turnaje.


V tomto seriálu nemusíte odehrát všechny turnaje, ale čím větší počet odehraných turnajů, tím vyšší šance na lepší umístění v celkovém žebříčku a následný postup do Finále. 

Novinky v DC 2024

1) Celkem bude odehráno na každém hracím místě 30 turnajů. Do místního žebříčku se započítávají všechny odehrané turnaje na daném místě. Do celkového žebříčku se pak započítává nejlepších 25 základně bodovaných a 6 nejlepších dvojnásobně bodovaných turnajů ze všech hracích míst => celkem tedy 31 turnajů.

2) Do Finále se kvalifikuje nejlepších až 128 mužů a 32 žen z celkového žebříčku (dle počtu přihlášených hracích míst), kteří tak můžou "urvat" kus z Hlavního Jackpotu nebo některou z věcných cen. Jistotu účasti ve finále má prvních 6 hráčů z místního žebříčku. 

3) Místní JACKPOT až pro 8 hráčů a celkový JACKPOT až pro 12 mužů a 3 ženy (dle průměrné účasti).

4) Systém finálového turnaje: 
- do 40 mužů - skupiny každý s každým na 2 HL, do KO pavouka postupuje 24 hráčů
- nad 40 mužů - standardní oboustranný pavouk na 2 VL (od čtvrtfinále na 3 VL)
- systém turnaje žen bude dle domluvy se ženami

5) Finále se bude hrát v sále KD, takže dostatek místa jak pro hráče, terče, tak i diváky!

6) Putovní pohár pro absolutního vítěze.

Co se nemění

1) Registrační poplatek za hrací místo je 1 500,- Kč. Pokud se na hracím místě odehrají všechny turnaje, tak rozhodčí daného místa obdrží na finálovém turnaji registrační poplatek zpět formou odměny (pouze za uspořádání kompletního ročníku).

2) Startovné na jednotlivé nominační turnaje zůstává stejný, tj. 60 Kč/hráč.

3) Bodování základních turnajů zůstává stejné, tj. za účast 25 b. + 10 b. za každou další pozici. Každý 5. turnaj je dvojnásobně bodovaný (celkem 6x). Výjimkou je bodování turnajů v systému každý s každým při účasti více jak 8 hráčů - viz bodovací tabulka.

4) Podmínkou pro postup do finálového turnaje mužů je odehrát alespoň 10 nominačních turnajů.

Další informace

Ceny na jednotlivých hracích místech si určuje sám provozovatel či rozhodčí hracího místa.

V případě, že máte zájem hrát seriál turnajů a nemáte šipkové automaty, tak nás také kontaktujte a šipkové terče Vám na hrací místo dodáme.

Jednotlivé turnaje na přihlášených hracích místech začínají v týdnu od 2. října 2023. Místní pořadatel si může určit vlastní termíny, avšak odehrání všech nominačních turnajů je potřeba odehrát do května 2024. Finále je nyní naplánované na přelom května/června 2024. Termín bude potvrzen nejdéle začátkem března 2024.



Připojte se a hrajte s námi, těšíme se na Vaší účast…

Barny
  

 

Žádné komentáře:

Okomentovat