31. 5. 2021

Restart 2 ...

Po delší pauze pokračují turnaje seriálu Darts Cup. Jelikož došlo k rozvolnění a otevření hracích míst, tak jsou turnaje opět spuštěny k dnešnímu datu. Tzn., že již zítra (úterý 1.6.2021) se hraje turnaj v Helaxu v H. Brodě mimořádně od 18:00 hodin. Ve středu pokračuje turnaj u Melouna ve Světlé také od 18:00 hodin.

Aktuálně nemám žádné info, že dosud přihlášená hrací místa nebudou pokračovat. Navíc je dále možnost přihlásit nové hrací místo! Prosím všechny rozhodčí, aby se mi co nejdříve ozvali, jak to nyní plánují s termíny turnajů na svých hracích místech, abych provedl co nejrychlejší aktualizaci.

Propozice zůstávají platné dle poslední úpravy ze dne 9.12.2020, tzn. že rozhodčí hracího místa určí, zda se na daném hracím místě hraje. O tom je důležité informovat alespoň na facebookových stránkách Darts Cup Vysočina anebo dát informace mě a já zveřejním zde na stránkách a u profilu hracího místa, aby se informace dostala k co největšímu počtu účastníku seriálu. Pokud bude situace stabilní, tak budou aktualizovány pevné termíny na všech hracích místech. S tím je potřeba součinnost rozhodčích, kteří naplánují turnaje a zaktualizují termínovku na svém hracím místě (pokud bude potřeba, tak s tím pomůžu).

Jedinou změnou je, že termín odehrání všech nominačních turnajů (celkem 25) je nově posunut do konce roku 2021. Tím pádem je (snad) dost času v klidu odehrát nominační turnaje a někde si dát i pauzu o letních prázdninách.

Děkuji za spolupráci a doufám, že letos to dohrajeme...

Hodně zdaru ...

Barny






Žádné komentáře:

Okomentovat