9. 12. 2020

Úprava propozic

Jelikož nám stále upravují podmínky a mění se časy zavíraček apod., tak jsem sestavil jednoduchý, snad poslední plán, jak bude probíhat letošní seriál Darts Cup.

Na každém hracím místě se celkově odehraje 25 nominačních turnajů (každý pátý bude dvojnásobně bodovaný), to zůstává stejné. Co se bude určitě měnit, budou termíny jednotlivých turnajů na hracích místech. To od teď nechávám na rozhodčích jednotlivých hracích míst. Ti podle situace nejlépe vyhodnotí, jestli se na daném hracím místě může a bude konat turnaj. Podmínkou je akorát vždy nahlásit, kdy se bude jaký turnaj konat, aby o tom věděli účastníci seriálu. Pro sdělování informací doporučuji facebookovou skupinu Darts Cup Vysočina. Pokud budu mít informace, tak budu samozřejmě zveřejňovat aktuální plánované turnaje i zde na oficiálních stránkách.

Termín odehrání všech nominačních turnajů je zatím do konce června (uvidíme, dle situace). není důležité, jestli některé hrací místo bude mít náskok třeba 5 turnajů, průběžné pořadí můžete sledovat v Kompletním přehledu. Datum Finále pak snad domluvíme v průběhu jara příštího roku a bude se konat pravděpodobně až po letních prázdninách.

Tak se držte...

Barny



Žádné komentáře:

Okomentovat