8. 7. 2020

Darts Cup 2021 - I. ročník

Jestli chcete a máte chuť přihlásit Vaší provozovnu do tohoto nového seriálu v elektronických (moderních) šipkách, není nic jednoduššího, než si přečíst základní pravidla a zažádat o přihlášku hracího místa. Přihlášku poté vyplnit a odeslat na adresu dartscup2020@gmail.com do 10. 9. 2020 (pokud chcete být zveřejněni na oficiálních plakátech seriálu). Zaregistrovat hrací místo můžete i v průběhu seriálu a zapojit se například v polovině odehraných turnajů, jelikož není žádnou podmínkou mít odehrány všechny turnaje (zveřejnění hracího místa pak bude pouze na webových stránkách).


V tomto seriálu nemusíte odehrát všechny turnaje, ale čím větší počet odehraných turnajů, tím vyšší šance na lepší umístění v celkovém žebříčku a následný postup do Finále. Z celkových 25 turnajů se totiž započítává nejlepších 20 turnajů (16 základních a 4 dvojnásobné) ze všech hracích míst. Naopak na jednotlivých hracích místech se započítávají všechny turnaje. Do Finále se kvalifikuje nejlepších min. 48 mužů a min. 16 žen z celkového žebříčku, kteří tak můžou "urvat" kus z Hlavního Jackpotu nebo některou z věcných cen. Ceny budou losované, a tak i hráči, kteří v turnaji nebudou mít takové štěstí, mohou získat skvělou cenu a v tomto případě jsou si všichni rovni. Součásti Finále je také doprovodný turnaj Malé finále, které je určeno pro hráče, kteří nepostoupí do KO pavouka hlavního turnaje nebo seriál vůbec nehráli a kde nemusíte splňovat žádné kritérium odehraných turnajů či získaných bodů.

K rozdělení budou také finanční odměny, konečná částka závisí na celkovém počtu přihlášených hracích míst a zapojených hráčů v seriálu. Vybrané startovné z jednotlivých turnajů se rozdělí mezi finanční odměny z místních a celkových žebříčků, odměny z finálového turnaje, věcné a losované ceny, poháry pro nejlepší šipkaře a dodatečná ocenění.

Registrační poplatek za hrací místo se neplatí. Na provoz seriálu přispívá provozovatel šipkových automatů. Částka je 50,- Kč na 1 turnaj, což činí dohromady 1250,- Kč. Ceny na jednotlivých hracích místech si určuje sám provozovatel či rozhodčí hracího místa.
V případě, že máte zájem hrát seriál turnajů a nemáte šipkové automaty, tak nás také kontaktujte a šipkové terče Vám na hrací místo dodáme.

Jednotlivé turnaje na přihlášených hracích místech začínají v týdnu od 5. října 2020.

Tak se připojte a hrajte s námi, těšíme se na Vaší účast…



Žádné komentáře:

Okomentovat